Udoban odmor

Udoban odmor

Spavanje je jedna od najvažnijih stvari za svoje tijelo i dušu.

Saznaj više

Zdrava ishrana

Zdrava ishrana

Probajte i nabavite inspiraciju od 90 brzih i zdravih ideja za recept.

Saznaj više

Aktivan odmor

Aktivan odmor

Budite zdravi i pratite svoj ​​dnevni ritam uz aktivnosti na otvorenome.

Saznaj više

Programi po mjeri

Programi po mjeri

Programi krojeni za sve uzraste i sva godišnja doba. Odaberite po Vašoj volji.

Saznaj više

GODIŠNJI KONCERT,KUD"VRELO"ŠIPOVO

KUD“Vrelo“Šipovo,organizuje 7.11.2015.godine svečani godišnji koncert u Domu kulture „Nikola Kokošar“Šipovo sa početkom od 18 časova.

Učesnici su: 1. KUD“Vrelo“ Šipovo 2. ANIP“Veselin Masleša“Banja Luka 3. KUD“Ilićka“ Brčko 4. KUD“Sretenje“Rogatica 5. KUD“Radislav Nikčević“Jagodina,Republika Srbija Za ovaj spektakularni dogadjaj ulaznice će koštati 4 KM. Nakon završetka koncerta organizovana je večera za sve učesnike u salonu „Markez“. Dobro došli!

OBAVJEŠTENJE

OBAVJEŠTENJE ,Grad Banjaluka je domaćin međudržavnog skupa povodom 20 godine potpisivanja Dejtonskog sporazuma, u kojem učestvuje oko 20 svjetskih državnika i drugih međunarodnih zvaničnika, a koji se održava od 17.do 19. septembra. Zbog bezbjednosnih razloga zabranjeno je održavanje svih javnih dešavanja u centru grada u pomenutom terminu. Iz tog razloga termin održavanja Sajma je od 24. do 26. septembra 2015. godine.

MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I ZDRAVLJA

Od 17.-19.Septembra na Trgu Krajine u Banja Luci održaće se Međunarodni sajam turizma i zdravlja. Na dijelu sajma "Putevi zdravlja", predstavljaju se izlagači iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, mlijeka i mliječnih napitaka, vode i dijetetskih suplemenata. Na dijelu Sajma posvećenom turizmu, predstavljaju se nacionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, strukovna udruženja, hotelijeri i drugi direktni i idirektni pružaoci turističkih usluga. Izlagačima i posjetiocima, organizator, Turistička organizacija grada Banja Luka, omogućuje i posjetu svim znamenitostima po kojima je Banjaluka nadaleko poznata i čuvena. Kako je inter Ovogodišnji Sajam je posvećen...

OTVORENO PRVENSTVO OF ROAD ŠIPOVO 2015.GODINE

AUTO KLUB "PLIVA" ŠIPOVO ORGANIZUJE 24.,25.i 26.07.2015.GODINE OTVORENO PRVENSTVO OF ROAD ŠIPOVO 2015.GODINE

Petak,24.07.2015.godine,okupljanje takmičara

Subota,25.07.2015.godine:

-10:00h defile kroz grad...

Projekat Eko Zona

Projekat Eko Zona

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Turističke mape

Turističke mape

Korisni web linkovi

Zdrava ishrana

Turistička organizacija opštine Šipovo je po prvi put, u istoriji grada, zvanično osnovana 19.06.2007, od strane Skupštine opštine Šipovo. Njen osnovni zadatak je predstavljanje i unaprjeđivanje turističke ponude opštine. Sjedište organizacije je, u Ulici Gavrila Principa, br. 7a. Kontakt telefon: +387 (0) 50 371 928.