Udoban odmor

Udoban odmor

Spavanje je jedna od najvažnijih stvari za svoje tijelo i dušu.

Saznaj više

Zdrava ishrana

Zdrava ishrana

Probajte i nabavite inspiraciju od 90 brzih i zdravih ideja za recept.

Saznaj više

Aktivan odmor

Aktivan odmor

Budite zdravi i pratite svoj ​​dnevni ritam uz aktivnosti na otvorenome.

Saznaj više

Programi po mjeri

Programi po mjeri

Programi krojeni za sve uzraste i sva godišnja doba. Odaberite po Vašoj volji.

Saznaj više

Etno-izložba u Šipovu privukla veliku pažnju

Etno-izložba u Šipovu privukla veliku pažnjuLjubitelji tradicionalnih i starih vrijednosti šipovačkog kraja imali su priliku da vide nekoliko decenija stare narodne nošnje, peškire, solnjake, predmete od drveta ... Na jednom mjestu izloženi svjedoci minulog vremena ŠIPOVO i njegova okolina odavno su poznati po narodnim rukotvorinama. Etno-bogatstvo tog kraja nedavno je predstavljeno na svojevrsnoj izložbi u zgradi opštine Šipovo. Majstori, bolje rečeno umjetnici koji od drveta naprave ono što očima vide, ikonopisci, pletilje, vezilje izložili su svoje rukotvorine. Ljubitelji tradicionalnih i starih vrijednosti šipovačkog kraja imali su priliku...

Čudesna raskoš usnule ljepote

Čudesna raskoš usnule ljepoteMnogo toga što je priroda nesebično darivala području Mrkonjić Grada, Šipova, Istočnog Drvara, Drinića... još neistraženo i skriveno od očiju javnosti Prašumski rezervat "Lom" kod Srnetice, Vaganska pećina sa "svečanom dvoranom" kod Šipova, Ledana kod Ribnika, izletišta Balkana i Zelenkovac kod Mrkonjić Grada, izvori Plive, Sane i Janja, samo su neki od bisera netaknute prirode koji se nalaze na područjima opština jugozapadnog dijela Republike Srpske.Kažemo samo neki, jer mnogo toga što je priroda nesebično darivala ovom kraju još je neistraženo i skriveno od očiju javnosti.

Projekat Eko Zona

Projekat Eko Zona

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Turističke mape

Turističke mape

Korisni web linkovi

Zdrava ishrana

Turistička organizacija opštine Šipovo je po prvi put, u istoriji grada, zvanično osnovana 19.06.2007, od strane Skupštine opštine Šipovo. Njen osnovni zadatak je predstavljanje i unaprjeđivanje turističke ponude opštine. Sjedište organizacije je, u Ulici Gavrila Principa, br. 7a. Kontakt telefon: +387 (0) 50 371 928.