Udoban odmor

Udoban odmor

Spavanje je jedna od najvažnijih stvari za svoje tijelo i dušu.

Saznaj više

Zdrava ishrana

Zdrava ishrana

Probajte i nabavite inspiraciju od 90 brzih i zdravih ideja za recept.

Saznaj više

Aktivan odmor

Aktivan odmor

Budite zdravi i pratite svoj ​​dnevni ritam uz aktivnosti na otvorenome.

Saznaj više

Programi po mjeri

Programi po mjeri

Programi krojeni za sve uzraste i sva godišnja doba. Odaberite po Vašoj volji.

Saznaj više

Janjski sabor 2016.

U duhovnom centru Eparhije bihaćko-petrovačke, kod manastira Glogovac koji se nalazi u selu Babići kod Šipova, održaće se „Janjski sabor”. Ovo je jedinstvena duhovna i narodna manifestacija srpskog naroda Janjske visoravni, ali i jugozapadnog dijelа Republike Srpske. U manastriskoj crkvi, koja je posvećena svetom velikomučeniku Georgiju, služiće se sveta arhijerska liturgija. Manifestacija kao i sam manastir prošla je kroz burnu istoriju, bila je zabranjivana za vrijeme kоmunističke vlasti (od 1941. godine tadašnja vlast zabranila održavanje manifestacije), da bi ponovo 2. juna 1991. godine se nastavila održavati povodom pedesetogodišnjice genocida nad srpskim narodom. Na velikom i veličanstvenom saboru svake godine okupi se veliki broj vjernika kako iz naših krajeva tako i nama bratske Srbije. PROGRAM SABORA: NEDJELJA 26. JUN 2016. GODINE • 09:45 časova Doček arhijereja • 10:00 časova Sveta Arhijerejska Liturgija • 12:00 časova Kulturno-umjetnički program

Stigao je Z.E.T.!

Festival Z.abave, E.kologije i T.urizma „Z.E.T. od Šipova“ održaće se od 15. do 17. jula na jedinstvenoj lokaciji Janjskih otoka u Šipovu. Cilj „Z.E.T. od Šipova“ festivala je da tokom tri dana u julu obezbijedi najbolju Z.abavu, uživanje u najčistijoj prirodi prave E.kološke zone i najbolje od lokalnog T.urizma u Šipovu za sve posjetioce, muzičare, goste i domaćine. Z.E.T. od Šipova nije bilo ko - kao dobar i odgovoran domaćin želi da se baš svi osjećaju dobro, nasmijano, da uče nešto novo, da danju uživaju u pogledu na šumu i vodopade,..

Projekat Eko Zona

Projekat Eko Zona

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Turističke mape

Turističke mape

Korisni web linkovi

Zdrava ishrana

Turistička organizacija opštine Šipovo je po prvi put, u istoriji grada, zvanično osnovana 19.06.2007, od strane Skupštine opštine Šipovo. Njen osnovni zadatak je predstavljanje i unaprjeđivanje turističke ponude opštine. Sjedište organizacije je, u Ulici Gavrila Principa, br. 7a. Kontakt telefon: +387 (0) 50 371 928.