Udoban odmor

Udoban odmor

Spavanje je jedna od najvažnijih stvari za svoje tijelo i dušu.

Saznaj više

Zdrava ishrana

Zdrava ishrana

Probajte i nabavite inspiraciju od 90 brzih i zdravih ideja za recept.

Saznaj više

Aktivan odmor

Aktivan odmor

Budite zdravi i pratite svoj ​​dnevni ritam uz aktivnosti na otvorenome.

Saznaj više

Programi po mjeri

Programi po mjeri

Programi krojeni za sve uzraste i sva godišnja doba. Odaberite po Vašoj volji.

Saznaj više

DOBROVOLJNOM AKCIJOM UREĐEN IZVOR RIJEKE PLIVE

Povodom dana „Planete zemlje“ koji se obilježava 21.04., Turistička organizacija opštine Šipovo je organizovala dobrovoljnu „Akciju čišćenja i uređenja izvora rijeke Plive“. Ovu akciju su podrzali mještani Pljeve, radnici volonteri Opštine Šipovo, građani Šipova i Javno komunalno preduzeće „Lisina“ Šipovo. Akcija uređenja je protekla u prikupljanju otpada na izletištu, košenju trave, krčenju niskog šiblja i siječenju visokog šiblja...

AKCIJA UREĐENJA IZVORA RIJEKE PLIVE

Pozivamo sve zainteresovane građane da dana 21.04.2016. godine učestvuju u akciji uređenja izvora rijeke Plive. Zainteresovani mogu da se jave putem profila ili telefona 050 371 928, kako bi planirali prevoz i ostale potrebe.

OTVOR RIBOLOVNE SEZONE 2016.

Obavještavaju su svi ljubitelji ribolova da će se tradicionalni otvor ribolovne sezone održati u Subotu i Nedjelju, tj. 27. i 28. Februara 2016. godine u trajanju tokom čitavog dana.Ovaj događaj će se održati na terenu ribolovne staze kojom upravlja Sportsko - ribolovno društvo Šipovo a počev od Sokočnice pa do Jezera. Cijena ribolovne dozvole je ista kao i prošle godine: 70 KM + 8 KM taksa, s tim što 50% popusta imaju osobe starije preko 60 godina i invalidi.

GODIŠNJI KONCERT KUD-A "NIKOLA KOKOŠAR" ŠIPOVO

Obavještavamo sve zainteresovane ljubitetelje folklora i lijepog druženja da ce se u Nedjelju 28.02.2016. godine sa početkom u 19,00 časova održati godišnji koncert Kulturno-umjetničkog društva "Nikola Kokošar" Šipovo a u sali Doma kulture...

Projekat Eko Zona

Projekat Eko Zona

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Turističke mape

Turističke mape

Korisni web linkovi

Zdrava ishrana

Turistička organizacija opštine Šipovo je po prvi put, u istoriji grada, zvanično osnovana 19.06.2007, od strane Skupštine opštine Šipovo. Njen osnovni zadatak je predstavljanje i unaprjeđivanje turističke ponude opštine. Sjedište organizacije je, u Ulici Gavrila Principa, br. 7a. Kontakt telefon: +387 (0) 50 371 928.