Domaćinstvo Piljić Milorad

Smještaj na selu u prirodnom okruženju jedinstvenih Janjskih otoka, nedaleko od Šipova.
Janjske Otoke se nalaze u južnom „džepu“ zapadnog dijela Republike Srpske, na oko 9 km Šipova. Glavni grad Republike Srpske Banja Luka, kao i aerodroma u Banja Luci su udaljeni oko 90 km.
Duž cijelih Janjskih Otoka protiče istoimena rijeka Janj. Rijeka Janj izvire na nadmorskoj visini od 612 m u dubokom kanjonu čije su strme litice visoke i do 200 m. Baš u Janjskim otokama rijeka se razliva u mnoštvo vodenih rukavaca, slapova i vodopada formirajući predio jedinstvene ljepote. Kanjon rijeke Janj je zaštićeni rezervat Republike Srpske.
Zbog izuzetne očuvanosti prirode, raznovrsnog staništa i specifičnih klimatskih uslova, Janjske Otoke su bogate biljnim i životinjskim svijetom a samim tim pogodne za lov i ribolov kao i mnoštvo drugih aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje ili vožnja bicikla. Mir, bogatstvo šumama i zelenilom netaknute prirode, rijeka Janj i specifična klima su ono što najviše privlači turiste naročito u ljetnom periodu. Upravo taj mir mozete naći ukoliko se odlučite za neku od naših smještajnih jedinica. U ponudi su:
• apartman sa tri kreveta, kuhinjom, kupatilom,
• jedna trokrevetna soba sa tri odvojena kreveta i
• jedna trokrevetna soba sa bracnim krevetom i jednim odvojenim ležajem.
Sobe imaju zajedničko kupatilo kao i prostranu terasu sa namještajem za sjedenje. Apartman takođe posjeduje terasu sa namjestajem za sjedenje. U cijenu su uključeni i posteljine i peškiri.
Postoji mogućnost iznajmljivanja cijele vikendice.
Gostima je na raspolaganju prostrano dvorište sa vodopadom, prostor za rostilj sa pecanom kao i ladara za sjedenje i slobodne aktivnosti. Za korisnike smještaja korištenje pomoćnih objekata je uključeno u cijenu ali isto tako postoji mogućnost posebnog iznajmljivanja samo ovog sadržaja ukoliko se radi o nekim proslavama ili porodičnim okupljanjima. Plaćanje se vrši na licu mjesta.
Sve informacije na br 065540390,Milorad Piljić

Preporučujemo

Delegacija Evropske unije u Bosni i Hercegovini
Министарство трговине и туризма

Arhiv

Turistička organizacija opštine Šipovo je po prvi put, u istoriji grada, zvanično osnovana 19.06.2007, od strane Skupštine opštine Šipovo. Njen osnovni zadatak je predstavljanje i unaprjeđivanje turističke ponude opštine. Sjedište organizacije je, u Ulici Gavrila Principa, br. 7a.
Kontakt telefon: +387 (0) 50 371 928.

© Sva prava zadržana 2019 JU TO Šipovo - Izrada prezentacije: Marko Tica