Ловачка кућа

Шипово: Услуге смјештаја у Шумарско-ловачкој кући у ШГ ”Горица” Шипово

Шумско газдинство “Горица” из Шипова које газдује Посебним ловиштем “Виторог“ спровело је низ активности у побољшању пружања услуга из области ловног туризма. Једна од последњих је изградња савремено уређене ловачке куће. Шумарско-ловачка кућа се налази на Драгњић Подовима, на удаљености од 15 километара од Шипова.

Смјештајни капацитет шумарско-ловачке куће чине двије двокреветне и двије једнокреветне собе. Собе, кухиња и дневни боравак посједују сав неопнодан намјештај за угодан боравак гостију. Поред куће налази се роштиљ и печењара са терасом одакле се пружа предиван поглед. До куће се долази асфалтним путем из Шипова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цјеновник услуга:

  • Преноћиште у Шумарско-ловачкој кући ….. 30,00КМ/особа
  • Закуп цијеле Шумарско-ловачке куће (6 кревета) преноћиште ….. 25,00КМ/особа
  • Превоз Шипово – Шумарско-ловачка кућа ….. 2,00КМ/особа

Цијене су изражене без ПДВ-а.

Више информација о условима лова можете пронаћи на званичној интернет страници Посебног ловишта “Виторог“ кликом на ЛИНК (Шипово: Посебно ловиште ”Виторог” добило нове смјештајне капацитете – Lovački savez Republike Srpske (lovcirs.com))

 

Такође, одговорна лица можете контактирати путем телефона:   

      050/371-420, 050/371-330

или мејл: gorica@sumers.org;   gorica.komercijala@gmail.com

 

Turistička organizacija opštine Šipovo je po prvi put, u istoriji grada, zvanično osnovana 19.06.2007, od strane Skupštine opštine Šipovo. Njen osnovni zadatak je predstavljanje i unaprjeđivanje turističke ponude opštine. Sjedište organizacije je, u Ulici Gavrila Principa, br. 7a.
Kontakt telefon: +387 (0) 50 371 928.

© Sva prava zadržana 2019 JU TO Šipovo - Izrada prezentacije: Marko Tica